Förklara med bilder – så att andra förstår

Immerse yourself into the world of mindful flexibility that releases tension and stress from all your body. Browse our Classes or learn more

HUR KAN PICSPLAIN HJÄLPA DIG?

PicsPlain är ett bildstöd när du ska presentera resultatet från en psykologutredning gjord på Wechslerskalorna

Ökad förståelse

Istället för att enbart förklara med ord, så kan du presentera med bilder, vilket leder till ökad förståelse för dina åhörare.

Tydligare struktur

Med hjälp av PicsPlains upplägg och struktur blir det lättare för dig som psykolog att presentera resultatet, samt enklare för åhörarna att följa med i återgivningen.

Lättare att minnas

Genom att använda visuellt material underlättas det för åhörarna att komma ihåg informationen. En del fotograferar också tavlan för att komma ihåg resultatet eller visa det för andra.

Vill du ha ett eget PicsPlain?


About

In our Studio, Yoga is a way of Life

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Referenser

Vad säger andra om PicsPlain?

Som ny i yrket har det varit väldigt skönt att ha ett material som bidrar till en struktur. Min upplevelse är att även föräldrar och lärare uppskattar tydligheten. Jag kommer helt klart uppmuntra framtida arbetsgivare att köpa in PicsPlain då jag helst inte vill göra återgivningar utan den.

LOVISA KANDER
LEG.PSYKOLOG

PicsPlain blir ett mycket tydligt och bra bildstöd för både elev, vårdnadshavare och skolpersonal. Ett fantastisk enkelt sätt att förtydliga de olika delarna av testet.

STEFAN ÖSTERBERG
SPECIALPEDAGOG